Αρχική Σελίδα

Dongguan Senbao Purifying Equipment Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Πτυχωμένα φίλτρα αέρα επιτροπής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πτυχωμένα φίλτρα αέρα επιτροπής για τις πωλήσεις
Δεδομένου ότι η καλύτερη ποιότητα και η καλύτερη υπηρεσία σας, θα κάνουμε το όφελος μαζί, να ελπίσει μπορείτε να το κρατήσετε.

—— Alan Chan

Δεν έχω οποιαδήποτε πράγματα για να σχολιάσω εσείς, επειδή είστε άριστοι!

—— Alisa Liu

Δεν έχω κανένα confidents εάν χωρίς σας!

—— OU του Peter

Δεδομένου ότι καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση και καλή υπηρεσία, θα επιμείνουμε συνεργαστείτε με σας για πολύ.

—— Alex Zhang

Έχω κάνει επιχειρήσεις με αυτήν την επιχείρηση για περισσότερο από 10 έτη, είναι πάντα πολύ τίμια και χρήσιμα!

—— Serge γκρίζο

Τους ξέρω από το alibaba, δεν τους βλέπω ποτέ, αλλά τους εμπιστεύομαι πάρα πολύ, στέλνουν πάντα τα διορθωμένα αγαθά, συμπαθώ την ποιότητά τους πάρα πολύ.

—— Kater Lee

η εισαγωγή των προϊόντων είναι καλά, αλλά και καλά κινεζικά προϊόντα, να υποστηρίξει την αγάπη.

—— Devin

Έχουμε συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση για κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας. το Tj είναι πολύ καλό!

—— Ανδρέας

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
   
  Πώς συνεχίζουμε με την παραγωγή για τη διαταγή:

  1, συζητά όλες τις οδηγίες και οι λεπτομέρειες κάθε στοιχείου της διαταγής, επιτυγχάνουν μια συμφωνία με τον πελάτη, περιλαμβάνουν το μέγεθος στοιχείων, το υλικό, το χρώμα, την αποδοτικότητα, τους τρόπους στο χρόνο παράδοσης, τις μεθόδους ναυτιλίας, τους όρους πληρωμής, τις προτάσεις εξουσιοδότησης κ.λπ., βασισμένους στην αποδοτικότητα προϊόντων ή τον πελάτη σχεδίου/σχεδίων είτε παρεχόμενη είτε εμείς έχουν είτε χτίζουν, ένα σχέδιο είναι πάντα χρήσιμο εδώ.
  2, κάνουμε το τιμολόγιο/τη σύμβαση αιτήσεων, βάζουμε το σχέδιο/το σχέδιο σε την με όλες τις συζητημένες οδηγίες και τις λεπτομέρειες σε την για την επιβεβαίωση πελατών.
  3, πελάτης μας στέλνουν την πρώτη πληρωμή για να πάρουν τη διαταγή αρχισμένη.  Έναρξη για να πάρει τα σωστά υλικά και τα εξαρτήματα, έτοιμα για την παραγωγή.
  4, ο μηχανικός μας θα κάνουν μια επαγγελματική τεχνική για τον έλεγχο πελατών πάλι, και εν τω μεταξύ, mathe τα σχέδια για την κοπή, να ράψουν, το διαμέρισμα συγκόλλησης με τις μετρήσεις και τα explainations στα κινέζικα για τους εργαζομένους που κόβουν τα κομμάτια από τα κομμάτια.
  5, εξεταστικός, κάθε προϊόντα θα εξεταστούν για τις ώρες πριν από την αποστολή, και θα πάρουν τις εικόνες για τον πελάτη στον έλεγχο.  Εάν όλο το workout είναι καλύψτε όλες τις απαιτήσεις που ή όχι.  Εάν όλος σωστός, πελάτης πληρώνει τη remainning ισορροπία, στέλνουμε έξω τη διαταγή εάν όχι, τους δείξτε έπειτα έξω, θα κάνουμε την τροποποίηση, κατόπιν να στείλει τις εικόνες στον πελάτη στον έλεγχο πάλι.
  6, επαγγελματικοί εργαζόμενοι συσκευασίας, ζυγίζουν και μετρούν το στοιχείο, και μας δίνουν τα datas, το καταγράφουμε και σώζουμε για τη μεταφορά, αναφορά.  Κατάλογος συσκευασίας, επίσημο τιμολόγιο και Μπιλ ή φόρτωση, για να στείλει όλες τα έγγραφα και τις πιστοποιήσεις που απαίτησαν για τον πελάτη να κάνουν τον εκτελωνισμό.

   

   

  Dongguan Senbao Purifying Equipment Co., Ltd

   

  Dongguan Senbao Purifying Equipment Co., LtdDongguan Senbao Purifying Equipment Co., LtdDongguan Senbao Purifying Equipment Co., Ltd

  Dongguan Senbao Purifying Equipment Co., Ltd

  Dongguan Senbao Purifying Equipment Co., Ltd

   

 • OEM / ODM

  Ως κατασκευαστής του αρχικού εξοπλισμού, έχουμε το δικό μας στο εξωτερικό ανάπτυξη department.We

  έχουν πρακτικές ποιότητας μας ελέγχου και διαδικασιών οι οποίες ενσωματώνονται με την αυστηρή ποιότητα του προϊόντος

  διαχείριση του ελέγχου, ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν που παραδίδεται στον πελάτη να έχουν την ίδια υψηλή ποιότητα.

 • Ε & Α

  Το 2013, η επιχείρηση Senbao κίνησε προς έναν συνολικό τομέα 10500 τετραγωνικών μέτρων του τυποποιημένου κτηρίου εργοστασίων, με ένα απολύτως νέο περιβάλλον, την ειδικευμένη τεχνική, υψηλή - ποιοτικά προϊόντα, αποδοτική υπηρεσία για τους γενικούς πελάτες για να παρέχει τα φίλτρα και τις υπηρεσίες καθαρισμού.

  Είναι μια τεράστια βάση παραγωγής που ενσωματώνονται με στο κέντρο ερευνητικοου και ανάπτυξης, πωλήσεις και κέντρο επίδειξης, ποιοτικός έλεγχος και εξεταστικό κέντρο, γραμμή παραγωγής και αποθήκη εμπορευμάτων και διοικητική μέριμνα. Κάνει τις δυνατότητές μας Ε&Α, σχεδίου, παραγωγής, μάρκετινγκ και υπηρεσίας μεταπωλήσεων που ενισχύονται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Senbao Purifying Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kella Zhou

Τηλ.:: 86-769-22692926-819

Φαξ: 86-769-22692916

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)